Louis Delétraz ha aconseguit de nou la pole position tot i estar en el Grup A del Eurocup Fórmula Renault 2.0 a Nürburgring, Alemanya. El Suís sortirà per davant dels Koiranen GP d’Aitken i Hughes.

El Nürburgring és un circuit llarg, per això, a diferencia d’altres rondes del campionat, els pilots han sortit de seguida en els primers minuts de la sessió.

El grup A, estava format per 18 pilots, entre ells Louis Delétraz (Josef Kaufmann Racing), Jake Hughes (Koiranen GP), Anthoine Hubert (Tech 1 Racing), Dennis Olsen (Manor MP Motorsport) o Matevos Isaakyan (JD Motorsport), entre d’altres.

Precisament a meitat de sessió era Delétraz qui liderava per davant de Dennis Olsen. Però els temps per volta millorarien molt més, i el jove pilot de BMW i el pilot noruec dominarien el primer i després de dues voltes ràpides.

Jake Hughes però aconseguia situar-se en segon lloc abans de que aparegués el full-course-yellow, és a dir, bandera groga en tota la pista per culpa d’un accident sofert per un dels candidats al títol, Anthoine Hubert, al perdre el control del seu cotxe i impactar contra les tanques de protecció al revolt de Dunlop.

Un FCY que no permetia millorar els temps de ningú i que ja deixava la vista posada en el Grup B, la lluita per la pole position entre els destacats pilots: Kevin Jörg (Josef Kaufmann Racing), Jack Aitken (Koiranen GP), Ukyo Sasahara (ART Junior Team) o Ben Barnicoat (Fortec Motorsports).

L’impacte de Hubert contra la barrera, va fer endarrerir l’inici del Grup B que s’havia d’esperar a que els operaris arreglessin la tanca. Un endarreriment de 40 minuts que feia decidir als pilots a sortir del cotxe i conèixer les reaccions dels seus companys d’equip.

Quan va sortir la bandera verda, les condicions eren extremadament diferents, i per tant feia que els pilots decidissin sortir, majoritàriament, a falta d’11 minuts i no pas al principi de la sessió com al Grup A.

Mentrestant a mitja sessió, Bruno Baptista amb el seu nou equip Manor MP Motorsport s’ubicava en primera posició, abans de que Jörg i sobretot Aitken, marquessin les seves primeres voltes, voltes encara lluny del temps de Delétraz en el Grup A.

Després de millores de Jörg, Sasahara i Barnicoat, era Aitken qui tornava a liderar el grup a falta de 5 minuts, a 3 dècimes de la pole. El britànic millorava dues dècimes però no era suficient per evitar la cinquena pole de la temporada per Delétraz.

Resultats: 1 Delétraz 2 Aitken 3 Hughes 4 Sasahara 5 D’Agosto 6 Barnicoat 7 Isaakyan 8 Jörg 9 Daruvala 10 Gachet