Novetat brutal. El líder del campionat de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup i NEC, Louis Delétraz, debutarà a la màxima categoria de les World Series by Renault la setmana que ve a Àustria.

Delétraz ja va avisar ahir de que aviat es sabria una gran notícia. Doncs bé la notícia no s’ha fet esperar, el pilot suís fitxa per l’equip Comtec Racing a la Fórmula Renault 3.5 per la prova del Red Bull Ring.

És la primera vegada que un pilot de Fórmula Renault 2.0 fa el salt a la Fórmula Renault 3.5 Series. No se sap ben bé quin podrà ser el rendiment de Delétraz que tot i dominar els campionats de la Fórmula Renault 2.0, la seva millora enguany no vol dir un gran rendiment a la Fórmula Renault 3.5.

El millor exemple és el del campió de la FIA Fórmula 3 Europea, Esteban Ocon. El francès va debutar a la categoria a meitat de temporada i sempre va fer resultats entre el top15, lloc on es suposa que estarà Delétraz.

El nou pilot de Comtec per una única ronda, ja té experiència i victòries en el Red Bull Ring, fet que l’ajudarà.