L’equip de Josef Kaufmann ha fet avui un triplet al podi de la segona cursa de Hockenheim. Delétraz s’ha adjudicat la seva vuitena victòria, i amb aquesta ja ha guanyat el campionat a falta d’una cursa. Kevin Jörg ha pujat al segon calaix del podi, acompanyat per Lauren Vanthoor, que ha acabat a la tercera posició.

 

La cursa ha hagut de començar amb el cotxe de seguretat per precaució, ja que la pista estava molt molla. El Safety Car ha estat rodant durant poc més de 5 minuts i, a la poca estona d’haver marxat, ja hi havien dos monoplaces que se sortien de pista.
A falta de 18 minuts, dos cotxes tornaven a anar a la grava, i en menys d’un minut, uns altres tres repetien l’acció.
Però mentrestant, Delétraz seguia primer, i cada vegada amb més avantantge sobre Jörg.

Quan entràvem als últims 10 minuts, Mazepin havia d’abandonar. Poca estona després, Daruvala impactava contra els pneumàtics de protecció i també es veia obligat a abandonar. Una altra víctima dels abandonaments ha sigut Baptista, qui ha tingut una sortida de pista i ha quedat encallat a la grava. Aquest fet ha causat que, per seguretat, el Safety car tornés a tenir el seu moment de protagonisme.
En aquell moment, Delétraz havia aconseguit fer-se amb quasi 8 segons d’avantatge sobre Jörg.

El cotxe de seguretat ha estat en pista fins que el cronòmetre ha arribat a zero. Allà ha fet camí cap al Pit Lane, i ha deixat que els pilots poguéssin fer la última volta al límit, com sempre.

Finalment Delétraz, qui necessitava fer un Top20 per proclamar-se campió, ha creuat la línia de meta en primera posició, i s’adjudica el títol a la mateixa vegada que la vuitena victòria de l’any. A molt poca distància ha arribat Kevin Jörg seguit de Lauren Vanthoor, completant així un bon triplet per a l’equip de Josef Kaufmann Racing.