Louis Deletraz aconsegueix la segona pole del cap de setmana a Jerez per davant de Jack Aitken i Matevos Isaakyan, mentre que Tom Dillmann no podia fer més que el 13è lloc.


Tan aviat com la bandera verda va sortir, tothom es va dirigir a la pista. Tom Dillmann, com de costum, es trobava sota investigació pels límits de la pista en els primers compassos de la sessió. Mentre Jack Aitken portava el liderat, la sessió va quedar interrompuda a causa de René Binder.

A la represa, Aitken era primer per davant de Matevos Isaakyan i Roy Nissany. Mentre que la majoria dels pilots enfrontava la meitat de la sessió, Randle, Cipriani i Vaxivière van quedar fora.

En aquest moment, es va eliminar el millor temps d’Aitken i es trobava a la part posterior de la graella. En els últims deu minuts per al final, la batalla per la pole position es va centrar entre rivals de la Fórmula Renault 2.0 de l’any 2015: Jack Aitken i Louis Deletraz. El suís va arribar a la línia de meta, superant a Aitken per només 0.003s. Isaakyan, Vaxiviere, Orudzhev, Visser, Panis, Nissany, Fittipaldi i Baptista van completar el top 10, mentre que Dillmann va ser només P13.