El pilot neerlandès Nyck de Vries ha aconseguit la tercera victòria de la temporada en una cursa que ha dominat de principi a fi. Egor Orudzhev ha acabat segon després de protagonitzar una increïble remuntada, Alexander Albon completa el podi mentre que Olsen ha estat sisè després de remuntar.


Un camí fàcil per Nyck De Vries que ha tornat a fer un cop d’efecte amb el domini mostrat avui. La segon aposició tot i això ha estat molt lluitada. Alexander Albon i Aurélien Panis han estat lluitant per aquesta plaça però Egor Orudzhev ha aconseguit finalment avançar ambdós pilots sense dificultats.
La llluita l’ha vist a una distància Andrea Pizzitola que amb el cinquè lloc es consolida com a tercer en el campionat. Dennis Olsen ha fet una gran remuntada des del desè lloc per acabar sisè, posició que Gustav Malja havia mantingut durant molt de temps però finalment la perduda, acabant novè per darrere de Jörg i Bonifacio.
El darrer punt ha estat molt disputat en una lluita d’estonians que ha acabat amb Hans Villemi al desè lloc i Martin Rump onzè.
Jules Gounon ha hagut d’abandonar després d’haver fet la seva millor qualy i haver lluitat pels punts durant la cursa d’avui, però un contacte amb Bonifacio a la xicana de la recta del darrere ha acabat amb la millor cursa del francès. Matt Parry i Gregor Ramsay han abandonat en la primera volta.