Nyck de Vries ha demostrat no tenir rival a una sola volta al circuit de Spa-Francorchamps després d’aconseguir la segona pole position del cap de setmana, aconseguint-ne 3 de quatre possibles. Panis ha estat el més rapid en el Grup B i sortirà darrere del holandés juntament amb Olsen, el guanyador d’ahir.

Avui a diferencia d’ahir, el Grup B ha començat la classificació amb Alex Bosak (Prema Powerteam) com el primer en sortir a pista; aquest cop els pilot sortien més en calma i no tots de cop com ahir d’aquesta manera Albon(KTR) liderava la classificació a meitat de sessió amb Parry (Fortec Motorsports) segon, seguit de Tveter (Josef Kaufamann Racing) , Deletraz (AVF) i Jörg  (Josef Kaufmann Racing) amb només una volta ràpida completada.

Albon continuava liderant la classificació a falta de 5 minuts pel final encara però Panis (ART Junior Team) pujava al tercer lloc, seguit per Malja (Josef Kaufmann Racing) i Bonifacio (Prema Powerteam) que també milloraven els seus temps. Bonifacio aconseguia a falta de dos mints pujar al primer lloc seguit de Jörg, Albon i Parry.

O’Keeffe (ART Junior Team) sorprenia a tothom pujant al primer lloc però darrere seu, Panis i Bonifacio s’aprofitaven del seu rebuf i li treien el liderat a pocs segons pel final de la sessió i ja ningú més podia superar el seu temps deixant la pole provisional amb un 2:17.537. Els 5 primers classificats del grup eren: Panis, Bonifacio, O’Keeffe, Jörg i Albon. Leclerc (Fortec Motorsports) que havia finalitzat 12è en el grup té imposada una penalització de dos lloc per a la graella de sortida amb un accident ahir amb Korneev (JD Motorsport). La mateixa penalització aplicable a Malja que ha sigut onzè.

El Grup A començava la sessió amb Julio Moreno (Manor MP Motorsport) com el primer en sortir a pista, igual que en el grup anterior, els pilots no han sortit de cop tots alhora. Olsen (Prema Powerteam) era a meitat de sessió el més ràpid seguit per Gachet (Arta Engineering), Aitken (Fortec Motorsports), i Hubert (Tech 1 Racing) en uns temps llunyans al de Panis. Però qui si aconseguia apropar-se als temps de Panis en primer lloc era Levin Amweg (Art Junior Team) però De Vries (Koiranen GP) era qui aconseguia superar el temps del francès i ficar-se en lluita per la pole position directament a falta de 5 minuts pel final.

Amweg això si tornava al primer lloc ben aviat amb una pista que millorava contínuament, i així ho demostraven Orduzhev (Tech 1 Racing) i altre cop Nyck de Vries, el primer en baixar dels 2:17, un temps insuperable que li atorga la tercera pole position a la categoria aquest any, aconseguint-ne 3 de quatre possibles.

Top 10: De Vries, Panis, Olsen, Bonifacio, Orudzhev,  O’Keeffe, Amweg, Jörg, Pizzitola i Albon.