El jove pilot de Force India, Jehan Daruvala ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva a la Toyota Racing Series, després d’una caòtica cursa a Teretonga, Nova Zelanda. Daruvala ha batut a Norris que sortia des de la pole, Antoni Ptak completa el podi.

Lando Norris va seguir imbatible durant la classificació, tot i les interrupcions de la sessió degut a les banderes vermelles. El britànic va aconseguir ambdues poles per a la Cursa 1 i la Cursa 3.

Però en la cursa, Norris perdia el primer lloc al primer revolt amb Jehan Daruvala, Brendon Leitch es situava darrere d’ambdós pilots. Però el britànic no es va donar per vençut, i va superar al seu company de M2 Competition per recuperar el primer lloc.

El cotxe de seguretat sortia a pista per culpa d’una sortida de pista de Delvin DeFrancesco. Poc després també sortiria per les sortides de pista dels dos cosins Baptista, de Kami Laliberté i de Julian Hanses.

Un total de tres cotxes de seguretat, que permetien a Daruvala superar a Norris per guanyar la cursa. Al darrere, Ptak i Piquet es barallaven per el podi, que finalment aconseguia el pilot polonès.