Nick Cassidy ha estat anunciat aquesta setmana com a pilot de l’equip Prema Powerteam de Formula 3 per competir en les rondes de Portimao i Nürburgring.


L’actual líder de la Formula 3 Japonesa, Nick Cassidy, torna a la categoria europea on competirà per primer cop amb un cotxe motoritzat per Mercedes.

El pilot de 21 anys va fer algunes curses des de 2012 fins 2014 amb Carlin i Threebond with T-Sport, i enguany torna a fer el mateix amb l’equip Italià, líder del campionat, Prema Powerteam.

Cassidy és un destacat pilot de Formula 3 amb molta experiència, així ho demostrar el tercer lloc aconseguit en el Gran Premi de Macau de l’any passat.

René Rossin, Team Manager de Prema Powerteam:

“Estic encantat de comptar amb Cassidy, un pilot molt ràpid i constant que encara no ha tingut la oportunitat de demostrar la seva vàlua a nivell Europeu. Desitjava això, conduir amb Prema a Portimao, on hi haurà dos dies de test abans de la cursa, i a Nürburgring.”

Nick Cassidy:

“Primer, agrair a Prema Powerteam aquesta oportunitat, una que tinc moltes ganes d’aprofitar. Amb els seus coneixements vull aprendre el màxim possible, desenvolupar-me a mi mateix, amb l’objectiu de fer bons resultats en ambdues rondes. Estic segur que hi haurà diferencies respecte el Japó, però em sento preparat per aquest repte.”