El pilot espanyol de l’equip DAMS ha estat escollit per dur a terme una exhibició a la propera ronda de Nürburgring al volant d’un RB8.

El líder del campionat de la Fórmula Renault 3.5, Carlos Sainz Jr, tindrà l’honor de pilotar el Red Bull RB8, amb el qual Sebastian Vettel va guanyar el mundial de Fórmula 1 el 2012.

Passat l’equador de la temporada i després de sortir de la ronda de Moscou amb l’espanyol líder a 33 punts del segon classificat, els assistents a la ronda alemanya del Circuit de Nürburgring podran gaudir d’una exhibició ja tradicional en la categoria, usualment a mans del llavors líder del campionat.

Sainz es mostra emocionat davant tal oportunitat. El pilot ja va rodar amb el Red Bull de l’any passat en les proves per a joves pilots al circuit britànic de Silverstone i va fer una exhibició amb l’RB7, campió de 2011, pels carrers de Kuwait.