Dorian Boccolacci ha vençut a una cursa plena d’acció al Yas Marina Circuit. Ryan Tveter i Daniel Ticktum han completat el podi que tanca la temporada 2017.

Les posicions al capdavant es mantenien amb Tveter liderant davant de Boccolacci i Schothorst. El guanyador de la cursa d’ahir, Kari, pujava de la vuitena a la sisena posició.

Tan aviat com s’activava el DRS, Boccolacci li prenia el liderat a Tveter. Unes voltes més tard, Ticktum li prenia la quarta posició a Lorandi i retallava ràpidament la distància amb el top 3. Només una volta més tard, Ticktum ja era tercer després d’avançar a Schothorst. Lorandi imitava l’arriscada maniobra de Ticktum per passar a Schothorst fregant el mur, però trencava l’aleró del davant i perdia moltes posicions.

Kari portava vàries voltes apretant a Schothorst per la quarta posició, però tocava a l’holandès i el deixava fora de cursa, perdent ell mateix vàries posicions. Maini estava intentant avançar a Kari, però Baptista s’hi llançava des de lluny i després tallava el revolt, guanyant un clar avantatge que li costaria una sanció.

Els comissaris donaven una sanció de 5 segons a Ticktum per superar els límits de la pista als seus avançaments, així que malgrat haver avançat a Tveter acabava finalment tercer. Boccolacci evitava tots els problemes i s’emportava l’última victòria de la temporada, la primera per ell.

Resultados provisionales:

1 Boccolacci 2 Tveter 3 Ticktum 4 Russell 5 Hubert 6 Kari 7 Baptista 8 Maini 9 Jörg 10 Aitken 11 Alesi 12 Hyman 13 Correa 14 Fukuzumi 15 Calderón 16 Falchero 17 Lorandi 18 Schothorst OUT: Siebert