Prema Racing alinearà Nyck De Vries en la propera temporada de Formula 2. El pilot holandès ha tingut un debut acceptable el 2017 i ha estat un dels escollits per substituir Antonio Fuoco i Charles Leclerc.

Mitjanant informació exclusiva procedent de fonts properes al pilots, FormulaRapida.ent ha pogut saber recentment que el neerlandès Nyck De Vries s’unirà a Prema Racing per a participar en la temporada 2018 de Formula 2. Tot i que ni pilot ni equip s’han pronunciat al respecte, la confirmació oficial s’emetrà durant els propers dies.

Amb aquest fitxatge, l’equip italià, guanyador dels dos últims campionats de pilots i candidat a obtenir el seu segon títol d’equips consecutiu, és el primer dels onze que competiran l’any que ve l’alineació del qual es coneix, ja que recentment es va anunciar que Sean Gelael deixaria Arden International per Prema.

De Vries està finalitzant la seva primera temporada en F2, en la qual ha competit per a dos equips i ha obtingut bons resultats amb els dos: Ha aconseguit una victòria i ha pujat al podi en cinc ocasions, resultats que el deixen, a falta d’una cursa, setè en la general.

Després d’aquest prometedor debut, l’equip més competitiu de la graella ha decidit comptar amb el jove pilot de 22 anys per continuar en aquesta línia guanyadora amb joves talents. Amb el seu nou equip, De Vries és, indubtablement, candidat a lluitar pel títol el 2018.

Amb De Vries unint-se a l’equip, la ja esperada sortida d’Antonio Fuoco de Prema és ara una realitat. L’italià continuarà, probablement, en la categoria, però es desconeix en quina formació ho farà.

La temporada 2018 del campionat de Formula 2 arrencarà el 7 d’abril de l’any vinent al Circuit Internacional de Bahrain. Les alineacions de la gran majoria d’equips que formaran part de la graella són, a hores d’ara, totalment desconegudes.