Pole position convertida en victòria per Ben Barnicoat que ha aconseguit el seu primer triomf al Eurocup Formula Renault 2.0  en la Race 2 al circuit de Nürburgring. Kodric ha acabat segon en el seu primer podi a la categoria mentre Hubert tercer, s’acosta en el campionat de pilots.

Molta pluja, molta pluja, això és Nürburgring. I avui l’Eurocup ha hagut d’iniciar la cursa amb el cotxe de seguretat que ha abandonat la pista després de 3 voltes.

Això ha ajudat a Barnicoat i Kodric per mantenir els primers llocs i escapar-se de la resta. Les lluites s’obrien amb els 4 primers en el campionat, amb un Jörg que atacava al seu company d’equip Louis Delétraz pel cinquè lloc. Posició que aconseguiria després del error de Sasahara quan rodava tercer que el faria acabar setè.

Una cursa calmada dintre la pluja i amb respecte entre els pilots, que ha permès un resultat compensador per Fortec Motorsports després de la nefasta cursa a la Fórmula Renault 3.5

Tercer lloc per Anthoine Hubert que retalla més el campionat de pilots, situant-se a 29 punts de Delétraz que ha acabat quart, just per davant de Jörg, el seu company i rival en el campionat. El jove de BMW ara té 5 punts sobre el seu compatriota.

Sisè ha estat Aitken seguit per Sasahara, Hughes, D’Agosto i Scott que ha acabat com el millor rookie del dia.