L’equip AVF ha confirmat les seves alineacions per al Eurocup Formula Renault 2.0 i per la Formula Renault 2.0 NEC.


A l’Eurocup, l’equip d’Adrián Vallès ha confirmat a Harrison Scott i Iñigo Bikuña.

Scott de 18 anys va debutar als monoplaces el 2013 a la Formula Ford EcoBoost 200 on va acabar en segon lloc amb l’equip Falcon Motorsport després d’una temporada molt constant amb 1 victòria, 16 podis i 1 pole position. El 2014 va passar seguir a la mateixa Formula Ford Britànica on va tornar a fer-se amb el segon lloc en el campionat, després de 5 victòries, 24 podis i 6 pole positions, és a dir que va estar al podi en totes les cuses menys 1.

Per tant, Harrisson Scott sembla que podria destacar una mica dins l’Eurocup, acabant en alguna cursa a la zona de punts però esta clar que amb AVF no té massa possibilitat de brillar al Eurocup aquest any, de moment.

Pel que fa a Iñigo Bikuña, ja porta 1 any amb l’equip AVF on va fer les primeres curses de la Fórmula Renault 2.0 NEC i la primera ronda del Eurocup, veurem si aquest any seguirà competint a principi d’any o tot l’any, però el basc no té prou talent com per destacar i estarà bona part del any al darrere de la classificació.

Pel que fa al NEC, l’equip seguirà amb Josef Zaruba i Roy Geerts, juntament amb la incorporació de Henrique Chaves.

S’espera que el pilot fort de l’equip Josef Zaruba, pugui fer un paper destacat aquest any on suposem que estarà lluitant regularment en el top10 i en ocasions, tal i com es va veure la passada temporada, lluitarà per algun podi o victòria.

Roy Geerts campió de la Fórmula Renault 1.6 el 2013 també hauria de millorar el seu paper en el campionat però suposem que seguirà lluitant per entrar dins del top15 del campionat.

Pel que fa a Henrique Chaves, serà un any d’aprenentatge. El portuguès de 17 anys fa el seu debut en els monoplaces enguany, després d’acabar 20è en el WSK –KZ2 el 2014, no el millor resultat per saltar als monoplaces encara que Chaves ha guanyat en els campionats nacionals de karting portuguesos en la categoria Cadet (el 2006) i en la categoria junior (el 2010).