El pilot del KTM Ajo Augusto Fernández torna al camí de la victòria tres anys després al Gran Premi de França al circuit de Le Mans.

Una cursa d’autèntica supervivència la que hem vist a la segona cursa del dia al circuit de Le Mans, el començament ha estat marcat pels dos companys d’equip del KTM Ajo, Pedro Acosta i Augusto Fernández.

Un espectacular Alonso López ha vist perjudicada la seva actuació amb un incident amb Albert Arenas a la corba sis on el pilot català s’ha emportat posat el jove pilot mallorquí. Celestino Vietti salvava els mobles acabant a la vuitena posició en un mal cap de setmana.

Pedro Acosta patia una caiguda quan liderava la cursa seguit pel seu company d’equip, Acosta reconeixia que ha sigut el seu millor cap de setmana a la categoria i que ha Mugello mirarà de rematar la feina.

Finalment, Augusto Férnandez s’emportaba la victòria amb una cursa molt sòlida, amb un fabulós Aron Canet a la segona posició, els dos pilots espanyols han estat acompanyants per Somkiat Chantra que ha acabat a la tercera posició.