Jaume Masià guanya una espectacular cursa de Moto3 al circuit de Le Mans, amb un avançament molt bo a l’última corba del Gran Premi sobre Ayumu Sasaki.

La cursa ha començat amb polèmica, un altre cop ha aparegut la pluja a les primeres voltes i les banderes han sortit tard, cosa que ha comportat caigudes de molts pilots com per exemple: Sergio García Dols, Izan Guevara i Andrea Migno.

Finalment, ha sortit la bandera vermella que ha obligat a aturar la cursa, les motos arribaven al “Pit Lane” destrossades, però amb brillantor els mecànics de tots els equips perjudicats han pogut arreglar les motos i amb conseqüència tots els pilots han participat en la ressortida.

Un cop les motos han tornat a la pista, hem vist una cursa mítica de Moto3 amb grup, Jaume Masià i Sergio García Dols, frenaven un Foggia que tenia molt més ritme. Fins que hem arribat a l’última volta on Ayumu Sasaki s’ha col·locat en segona posició pressionant Masià fins que l’ha avançat.

A l’última corba Jaume Masià li ha tornat l’avançament i ha finalitzat en primera posició la cursa, acompanyat al podi per Ayumu Sasaki i Izan Guevara.