Si ahir es conexia que Russian Time, l’equip campió de la pasada temporada de la Fórmula 2, a més de anunciar a Tadasuke Makino sería un dels seus pilotos, també s’ha conegut quen el pilot que compartirá el box dels rusos amb el japonés será un dels habituals de Russian Time en els últims anys. Es tracta, efectivament d’Artem Markelov.


El pilot rus de 23 anys, torna a la palestra amb un clar cartell de favorit per la temporada 2018. Al 2017, va ser segon, per darrere de Charles Leclerc y va aconseguir un total de 5 victories durant la temporada. Per tan, com que Leclerc disputa la F1 amb Sauber y Rowland, l’altre gran rival, es va anunciar que disputarà el WEC, Markelov es converteix en el gran favorit per endur-se la F2 al 2018.

“Várem tenir una temporada 2017 sólida on vaig poder guanyar 5 curses i vaig acabar en segona posició per darrere de Charles Leclerc en el campionat, sería genial acabar més amunt!”, declara Markelov davant d’aquesta nova temporada amb un equip amb el que ha coneectat tan bé. Només queda per saber com será la seva relació amb Makino ja que tindrán que fer parella, i haurán de revalidar el títol aconseguit el 2017.

Svetlana Strelnikova, com a cap de l’equip, també apunta amunt y adverteix que Russian Time opta a tot: “Com a campions, lluirem els dorsals 1 i 2 als nostres cotxes al 2018 en el que sembla que será un altre any amocionant i competit.”