La rivalitat entre Nelson Piquet Jr. i Lucas di Grassi anirà un pas més enllà del 2018. Els dos brasilenys han decidit combinar la FIA Formula E amb l’Stock Car Brasil, pel que es veuran les cares per partida doble. Davant aquesta situació, Piquet Jr. va explotar contra el seu compatriota, llençant diversos dardos a di Grassi en una entrevista que va concedir just en el moment en què s’anunciava el fitxatge del vigent campió de Formula E per Hero en l’Stock Car. 

Tothom sap la picardia que té la família Piquet i els pocs problemes que tenen a l’hora de parlar. I aquest és un nou cas, però en aquesta ocasió per part del fill del tricampió del món de F1. ‘Nelsinho’ va concedir una entrevista al periodista brasiler Rodrigo Mattar, col·laborador de Gran Premi, en un bar de Sao Conrado, a la festiva ciutat de Rio de Janeiro en aquestes dates de carnaval.

Mentre Piquet era entrevistat sobre l’actualitat del motorsport i de la seva situació personal va saltar la notícia. Lucas di Grassi també anava a córrer el Stock Car Brasil, de manera que segueix els passos de Piquet anunciat mesos abans. Aquesta última hora va sorprendre molt al primer campió del món de Fórmula E, qui va explotar contra el seu compatriota llençant diversos dards contra la seva persona.

“Crec que en Lucas sempre insisteix en destorbar la meva trajectòria. Vaig agafar el seu seient a Renault i vaig guanyar primer el campionat de la Formula E en la primera temporada. I ell va intentar durant molt de temps vetar la meva presència a la categoria. Van ser bufetades amb guants a la seva cara. Realment, no sé el que està motivant tota aquesta rivalitat”, va declarar Piquet just després de l’anunci de di Grassi al Stock Car amb Hero Motorsport.

Dures paraules de Piquet, que des de fa anys té una gran rivalitat amb di Grassi. Tots dos han passat per F1, WEC i Formula E, i ara han creuat  els seus camins, de nou, a l’Stock Car. En la primera temporada de la competició elèctrica, van ser moltes les espurnes que van saltar entre els dos pilots, els quals van lluitar fins al final per un campionat que es va adjudicar Piquet. di Grassi també va perdre el títol la següent temporada en benefici de Sebastien Buemi, però va poder conquerir el campionat en la passada edició, sent ara el vigent campió.

No obstant, di Grassi també té una clara tendència pel món de la política. I en una recent entrevista a la revista Autosport, va declarar la intenció d’arribar a ser president de la FIA algun dia. Piquet va ser preguntat per aquestes intencions, i la resposta va ser contundent. “A en Lucas li encanta cridar l’atenció, que les coses estiguin al seu voltant. Dit d’una altra manera, estar sempre a primera fila”, ha subratllat el pilot de 32 anys nascut a Heidelberg, Alemanya.

D’aquesta manera, Di Grassi serà pilot de l’equip RCM, de l’Hero Motorsport. Això l’enfrontarà de ple a Nelson Piquet Jr., que participarà amb Full Times Academy com un dels companys d’estructura de Rubens Barrichello i Ricardo Maurício. Tots dos campions de la Formula E tenen la mateixa experiència en la categoria, que es basa en puntuals participacions en la cursa per parelles que s’ha celebrat diverses edicions per inaugurar la temporada del campionat brasiler.

Davant aquesta notícia, Piquet va respondre amb sarcasme sobre la presència del seu rival en aquesta categoria. “Estic sorprès pel fet que hagi decidit venir a l’Stock. Ha de ser per una qüestió financera, no ho sé, perquè ell està tan preocupat pel seu propi ego. En certa manera, ell es ‘rebaixa’ per fer l’Stock Car, i és sorprenent “, va llançar el brasiler.

Finalment, Piquet va acceptar el desafiament per a aquesta temporada i va assegurar estar que està en un bon moment per batre les vegades que faci falta a di Grassi. Per ara, a la Formula E va guanyant ell després del pèssim inici de Mundial del paulista, que no té cap punt en el seu caseller. “Em sento molt bé per poder batre’m amb ell més vegades, moltes més carreres. Augmenta la rivalitat. És el que ens estimula a córrer. És el foc que està dins nostre, voler estar un davant de l’altre “, va concloure Piquet en les seves paraules recollides per Gran Premi a la ciutat carioca.