Anton De Pasquale, guanyador de la Fórmula Ford australiana el 2013 i actual campió de la Fórmula Renault 1.6 NEC, s’unirà amb Koiranen GP el 2015.


El pilot de 19 anys que va començar la seva carrera internacional guanyant el títol de la 1.6 NEC al 2014, seguirà portant a terme l’aprenentatge dels monoplaces competint durant el 2015 en l’extremadament competitiu campionat de l’Eurocup Formula Renault 2.0.

Anton De Pasquale va declarar:

“La unió amb Koiranen GP per l’Eurocup és una gran oportunitat per a mi. Teníem una estratègia per aconseguir el millor seient de la competència tant per al meu desenvolupament com per al meu èxit en el futur, i KoiranenGP ja des del primer test em va encantar amb l’ambient guanyador i la manera professional en què l’equip funciona. Sé que aquesta categoria és molt dura i l’equip ja és a la comprensió, centrant-se en el meu desenvolupament per convertir-me en un guanyador”.

Per la seva banda, Afa Heikkinen, CEO Koiranen GP, va dir:

“Anton ha tingut una molt bona primera temporada internacional al guanyar la Fórmula Renault NEC 1.6, títol que mostra les seves notables habilitats. Per tant, és un pas lògic perquè ell piloti el proper any en un Fórmula Renault 2.0, i estem encantats de donar-li la benvinguda al nostre equip d’Eurocup. Estem segurs que serà un bon desafiador directament des del seu primer any, i li donarem totes les eines necessàries per lluitar en aquest molt alt perfil de campionat”.

Anton De Pasquale és el segon pilot anunciat per l’equip finlandès, que s’unirà a Jake Hughes en l’alineació de pilots de Koiranen GP.

Nota de Premsa de Koiranen GP