Alexander Albon i Dorian Bocolacci han estat els escollits per Signature per fer el segon intent de retornar a la FIA Fórmula 3 Europea. Signature doncs es converteix en l’equip de joves pilots de Lotus a la F3 amb motor Volkswagen.


El retorn de Signature el 2014 a la categoria amb motor Renault i no van poder competir en tot l’any fins a la ronda d’Imola i el Gran Premi de Macau. Ara aquest 2015 el motor serà el Volkswagen que dirigiran els joves de l’escola Gravity Managment i membres juniors de Lotus F1: Alexander Albon i Dorian Boccolacci.

Semblava que Alexander Albon ho tenia tot apunt per competir al Fórmula Renault 3.5 Series però, el darrer test amb el F3 i amb l’equip Signature van fer decidir al tailandès de 18 anys fitxar per l’equip francès i deixar les categories Renault. Va fer el seu debut als monoplaces el 2012 al Eurocup Formula Renault 2.0 on, com a membre de l’equip de joves pilots de Red Bull, no va aconseguir cap punt amb l’equip Epic Racing. Això el va fer fóra de Red Bull però a Lotus li van obrir la porta el 2013 on ja va destacar amb una pole position al Red Bull Ring i un setzè lloc final amb l’equip KTR. Tot i això l’equip belga i l’escola de pilots de Lotus el van mantenir el passat 2014, sabent que era un candidat al títol i el britànic no va fallar. Tercer lloc en el campionat, amb tres podis i una amb regularitat acabant en zona de punts, el deixa com un pilot preparat per fer el salt a la F3.

Boccolacci de dos anys menys que Albon, però també membre del equip Lotus de joves pilots des de fa molts anys; ha estat una estrella en el món del karting on ho ha guanyat tot. El passat 2014 va fer el salt als monoplaces al campionat Francès de Fórmula 4 on va fer-se amb el sub-campionat i amb el primer lloc dels juniors. És un pas bastant gros passar de la F4 Francesa a la F3 Europea, veurem si en Dorian pot adaptar-se.