Antonio Giovinazzi ha aprofitat una mala cursa de Gasly per donar un cop d’efecte al campionat i posar-se líder després d’una victòria sobre el traçat de Seàng. Sergey Sirotkin i Norman Nato han completat el podi.

Markelov es quedava tirat a la volta de formació i la retirada del seu cotxe comportava dues voltes de formació extra. Pierre Gasly tenia una sortida nefasta i al final de la primera volta queia fins la 10a posició des de la pole. Marciello es posava al capddavant als primers metres però Giovinazzi i Sirotkin l’avançaven al segon revolt.

Rowland, Gasly i Latifi s’aturaven al box ben aviat, a la volta 7, per intentar remuntar per estratègia. Marciello tenia un mal pit stop i perdia vàries posicions, mentre Sirotkin li feia un undercut a Giovinazzi després d’una entrada lenta al pit lane de l’italià.

Sirotkin liderava per davant de Giovinazzi, Nato, Rowland, Lynn, Marciello, King, Ghiotto, Gasly i Evans. Gasly perdia posició amb Evans i Malja, que venian per darrera amb pneumàtics mitjos nous, i quedava fora dels punts. Rowland també tenia problemes amb els pneumàtics i era avançat per Lynn després d’una gran batalla i poc després també per Marciello i King. Rowland acabaria trompejant a l’última volta i acabant 12è.

Giovinazzi realitzava un avançament al límit sobre Sirotkin pel capdavant de la cursa i s’emportava una victòria que capgirava el campionat mentre el que fins llavors era líder, el seu company d’equip Pierre Gasly, quedava fora dels punts en 11a posició. Nato ha completat el podi per davant de Lynn, King, Marciello, Ghiotto, Evans, Malja i Canamasas. Amb el resultat d’avui, Prema Powerteam s’ha coronat campió d’equips en la seva primera temporada a la categoria.