En la primera sessió de lliures ha estat l’Audi #7 de Lotterer/Treluyer/Fasler qui ha aconseguit el millor temps mentre que en la segona sessió, els més ràpids han estat Webber, Bernhard i Harley en el Porsche #17.


 

Amb un temps de 1:24.497, Lotterer, Treluyer i Fassler han sigut els més ràpids en la primera sessió d’entrenaments lliures de les 6 hores de Fuji. Desprès d’ells han acabat el Porsche #18, l’Audi #8 i el Porsche #17, tots ells en menys d’un segon i mig. Els Toyota continuen lluny, encara que al ser aquest circuit més curt, la distància és menor.

En la segona sessió, han estat Bernhard, Webber i Hartley els que, amb un temps de 1:24.460, han aconseguit el millor temps baixant inclús el d’Audi en els lliures 1. Després d’ells han acabat l’Audi #7, el Porsche #18 i l’altre Audi, el #8. Amb una diferència entre el primer i el quart de tan sols sis desenes, pareix que els Audi estan més prop dels Porsche, encara que després en classificació els de Stuttgart sempre són un poc més ràpids.

En LMP2 el millor temps de la jornada ha estat per al G-Drive #26, amb un temps de 1:32.131, temps aconseguit en la segona sessió de lliures. El segon millor temps global ho han aconseguit els pilots del Signatech Alpine #36, els que han estat els millors en la primera pràctica lliure. El tercer millor temps ha rstat per a l’Oreca #47 de KCMG pilotat per Nick Tandy, campió de les 24 hores de Li Mans 2015 amb Porsche.

En GTE Pro, els més ràpids del dia han estat Vilander i Bruni en el Ferrari #51 d’AF Corse, amb un temps de 1:39:922 aconseguit en la segona sessió de lliures. El segon millor temps ho han aconseguit Makowiecki i Pilet en el Porsche #92, sent al seu torn els més ràpids de la primera sessió. El tercer millor temps del dia ha sigut per a l’altre Ferrari, el #71 de Calado i Rigon. Els Aston Martin no han estat capaços de baixar a temps de 1:39, per la qual cosa pareix que estan un poc més lluny que altres vegades, encara que després en classificació sempre sorprenen.

La classificació serà demà a les 13:40 hora local, 6:40 CEST.