Aaron Telitz debutarà la temporada 2017 a la Indy Lights Series en el tercer cotxe –número 9, de l’equip Belardi Auto Racing.

El pilot de Rice Lake va aconseguir l’any passat el campionat de la Pro Mazda, fet que significa ser recolzat per Mazda per fer el salt a la Indy Lights enguany. El de Wisconsin ho farà amb l’equip Belardi Auto Racing en el cotxe número 9, tenint com a companys d’equip a Santi Urrutia i Shelbly Blackstock.

El fet de que el propietari del equip com el pilot siguin del mateix estat, ha ajudat al acord per una qüestió de fans, professionalitat i trajectòria esportiva. Un equip Belardi que va ser el que més victòries va aconseguir la passada temporada, amb un total de 6.

Aaron Telitz, pilot del cotxe número 9 de Belardi Auto Racing:

“És un honor absolut representar Mazda el 2017, ja vaig tenir el honor el 2014 i es una sensació increïble.

“És una gran avantatge tenir pilots experimentats al equip en el teu any de debut, ja que ells tenen una idea més clara de com treballa el cotxe i els canvis que es necessiten fer. Anirem aprenent a mesura de que avanci la temporada, però compartir equip amb Urrutia i Blackstock és un gran avantatge per mi.”

Brian Belardi, Propietari de l’equip Belardi Auto Racing:

“Es un gran honor comptar amb l’Aaron al equip aquest 2017, i encara millor tenir-lo amb els colors de Mazda, els quals estan fent una gran feina en el sistema de competicions de monoplaces americans. Sé que amb l’Aaron compartim la passió de guanyar.”