Richard Verschoor ha aconseguit la victòria en la primera cursa de la F4 Espanyola a València, després de superar a Xavier Lloveras, en un altre doblet de MP. Volegov completa el podi.

Tant Verschoor com Lloveres feien una bona sortida i mantenien les primeres posicions, però no com Danny Kroes que baixava fins la setena plaça a la primera volta. Nikita Volegov s’ubicava tercer, per davant de Tujula i Marta Garcia (Drivex).

El company espanyol de Garcia, Antolin González patia una virolla i s’havia de retirar, causant el cotxe de seguretat.

Al tornar la bandera verda, Verschoor es mantenia per davant de Lloveres, mentre Vartanyan (Drivex) i Kroes superaven a Garcia per la cinquena plaça.

El pilot holandès estava protagonitzant una gran remuntada ja que fàcilment superaria a Vartanyan i atraparia a Tujula (Doble R Racing). Malauradament Kroes i Tujula es tocaven al primer revolt i havien d’abandonar la cursa.

Una cursa que acabava amb 5 cotxes i amb la setena victòria consecutiva de Richard Verschoor. Lloveras i Volegov (Drivex) completen el podi. Vartanyan i Garcia completen la cursa en quart i cinquè lloc.

Resultats: 1 Verschoor 2 Lloveras 3 Volegov 4 Vartanyan 5 Garcia 6 Tujula 7 Kroes 8 González