Hugo De Sadeeler ha pres el seu primer podi i la primera victòria en l’Eurocup Fórmula Renault 2.0 en la carrera 1 a Spa-Francorchamps. El pilot suís va liderar el doblet de Tech 1 Racing amb Boccolacci segon. Norris ha completat el podi.

Tots esperàvem veure una altra gran batalla entre Norris i Defourny a Spa-Francorchamps, però com sabem, aquest lloc és el lloc perfecte per superar-se de manera que tots podrien haver guanyat avui.

Al començament, Max Defourny (Race-GP) va saltar l’inici i es va posar per davant, darrere d’ell Palmer va tenir un contacte amb Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) que va romandre en segon lloc, mentre que Hugo de Sadeeler (Tech 1 Racing) va aconseguir la tercera posició després de superar el seu company d’equip, Dorian Boccolacci.

Sorprenentment, De Sadeeler va superar a Norris una volta després, prenent la segona posició, mentre que els seus companys Sacha Fenestraz i Gabriel Aubry estaven lluitant pel cinquè lloc, amb Fenestraz amb alguns danys a l’aleró davanter, després d’un contacte amb Harrison Scott.

Defourny més tard va haver de passar pel pit lane per a un drive-through, mentre que Robert Schwartzman (Josef Kaufmann Racing) va punxar el pneumàtic i va haver de retirar-se. En aquest moment, Norris va ser superat per Boccolacci.

Així, amb tres quartes parts de la cursa completats, De Sadeeler era líder per davant de Boccolacci i Lando Norris, quart estava Fenestraz seguit per Aubry, Allen i Habsburg, que va superar a Daruvala. Completant el top 10 Falchero i Troitskiy.

La cursa anava a la seva fi i la retirada d’Alessandro Perullo (Technorace) va ajudar a Max Defourny a arribar a la posició 11 amb 2 minuts i una volta restant. Henrique Chaves (AVF) va haver de retirar-se també.

Finalment, Hugo De Sadeleer va prendre la seva primera victòria en l’Eurocup, que liderant el doblet per a Tech 1 Racing, que va aconseguir tenir els seus 4 cotxes a les posicions dels punts. Norris va completar el podi, mentre que Defourny amb la volta ràpida de la carrera va finalitzar 11è.

En la classificació del campionat, Lando Norris lidera amb 56,5 punts per sobre de Max Defourny i 63 sobre Boccolacci, el que significa que pot guanyar el campionat demà. Per estar en sintonia per a un article especial amb possibilitats en el campionat de Norris, a FormulaRapida.net.

Resultados primera carrera: 1 De Sadeeler 2 Boccolacci 3 Norris 4 Fenestraz 5 Allen 6 Aubry 7 Habsburg 8 Troitskiy 9 Daruvala 10 Falchero 11 Defourny 12 Korneev 13 Cordeel 14 Scott 15 Baptista 16 Perullo 17 Chaves 18 Shwartzman 19 Palmer