La tirolina de les 24 Hores és única, travessa una part important del circuit del Pinar de la Riera, i està en funcionament durant la competició.

El Grup 24 Hores ha lliurat als representants de l’Obra Social La Caixa la recaptació aconseguida a l’atracció de la tirolina en XXXVIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes, celebrades el passat setembre a Lliçà d’Amunt (Barcelona). La recaptació va ser de 350€.

Com ja ve sent habitual els darrers anys, el Grup 24 Hores es fa càrrec de la instal·lació i funcionament d’aquesta atracció, una espectacular tirolina que creua part del circuit del Pinar de la Riera, i tot el que es recull de la venda de tiquets es destina a la col·laboració en projectes solidaris de diferent indole.

En aquesta ocasió, el Grup 24 Hores ha acordat amb l’Obra Social La Caixa contribuir amb la seva aportació a la ajuda dels tractaments de les malalties infeccioses que canalitza TV3 a través de “LA MARATÓ”.

Durant la trobada entre els representants del Grup 24 Hores i els responsables de La Caixa a Lliçà d’Amunt, el director de l’oficina d’aquesta entitat bancaria en aquesta població vallesana, Jaume Rosell, ha agraït el gest i la solidaritat dels organitzadors de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes i ha recordat, un any més, la importància de contribucions com aquestes per poder garantir la tasca de moltes entitats i organismes.

A la fotografia, Llorenç Dalmau del Grup 24 Hores; Jaume Rosell, sotsdirectora i director de l’oficina de La Caixa de Lliçà d’Amunt i Francesc Ayats del Grup 24 Hores.