Després del liderat de Jorge Martín en el primer dia de test, avui Enea Bastianini ha realitzat una jornada extraordinària marcant el rècord del circuit de Jerez a la categoria de Moto3. L’han seguit per darrere el propi Martín i Philipp Oettl.


Aquesta setmana s’està disputant la segona tanda d’entrenaments de pretemporada de Moto3 al circuit de Jerez. Després d’un primer dia marcat per la pluja i amb el liderat de Jorge Martín, avui en condicions òptimes els pilots han pogut realitzar millor les proves i els temps.

El millor temps del dia ha estat per Enea Bastianini, de l’equip Leopard Racing, que ha establert un 1:45.630 de rècord. Gràcies a la reasfaltada del circuit, els temps estan caient en picat i l’italià ha pogut marcar un temps molt més ràpid que el de la pole de l’any passat (1:46.004).

A poc més d’una dècima ha finalitzat Martín (Del Conca Gresini Moto3), que segueix evidenciant un bon ritme en aquests test de Jerez de Moto3. Darrere del pilot espanyol s’ha col·locat Philipp Oettl (Südmetall Schedl GP Racing), com a primera KTM de la classificació.

El Top 6 l’han completat Andrea Migno (Ángel Nieto Team) en quart lloc, seguit de Fabio di Giannantonio (Del Conca Gresini Moto3) en el cinquè i Lorenzo Dalla Porta (Leopard Racing) en sisè.

Pel que fa als pilots espanyols, Aaron Canet (Estrella Galicia 0,0) ha estat 9è amb algunes dificultats. Albert Arenas (Ángel Nieto Team) s’ha situat en el 12è, Alonso López (Estrella Galicia 0,0) en el 15è, Marcos Ramírez (Bester Capital Dubai) en un discret 21è i el seu company Jaume Masià just darrere en el 22è.

Demà es realitzarà l’últim dia d’aquesta jornada de test al Circuito de Jerez.