Oliver Rowland ha dominat fermament la cursa llarga de la Fórmula 2  al Yas Marina Circuit a Abu Dhabi. Artem Markelov i Antonio Fuoco han completat el podi.

Markelov i De Vries mantenien la primera i segona posició a la sortida, mentre Rowland pujava a la tercera per davant de Ghiotto, Nato i Matsushita. Els dos Prema perdien posicions, amb Leclerc setè i Fuoco vuitè, mentre Merhi i Jeffri es quedaven clavats a la graella.

Leclerc, que portava el pneumàtic més dur, ja era quart després de 5 voltes. De Vries, amb aquest mateix pneumàtic, li robava el liderat a Markelov mentre Leclerc li prenia la tercera posició a Rowland. Markelov i Rowland aprofitaven per canviar pneumàtics. L’anglès superava al rus una volta després de l’aturada.

Leclerc es posava líder després d’un error de De Vries i a meitat de cursa ja li treia gairebé 6 segons. Els dos pilots allargaven la seva aturada fins les últimes 7 voltes per poder atacar amb el pneumàtic més fresc. Leclerc sortia tercer i De Vries cinquè, tot i que ràpidament li prenia la quarta posició a Fuoco. A 5 vueltas pel final, la distància entre Leclerc i Rowland era de 14 segons.

Finalment, l’estratègia del pneumàtic dur-tou no funcionaria massa bé i Leclerc s’hauria de conformar amb la quarta posició, deixant passar al seu company Fuoco a la recta de meta, mentre De Vries acabaria sisè darrera Ghiotto. Rowland dominaria fins al final emportant-se una magnífica victòria per davant de Markelov. Latifi, Matsushita, Albon i King han completat el top 10.