Thiago Vivacqua ha guanyat la primera cursa del cap de setmana a la Fórmula Renault 2.0 Alps a Monza. És la primera victòria pel brasiler que ha remuntat a Ferrer, segon, i Romanov, tercer i autor de la pole, per guanyar avui.


Thiago Vivacqua ha fet una sortida poc agressiva, tot el contrari que Danlyo Pronenko que tocava a Matevos Isaakyan i li provocava una virolla, deixant a Vivacqua el segon lloc i a Jack Aitken amb una sortida de pista.

El brasiler ha sabut mantenir la paciència, ha recuperat la distància poc a poc, ha superat a Romanov i s’ha escapat per guanyar la seva primera victòria a la categoria. Romanov tampoc ha pogut amb Ferrer que també el superava.

Al darrere, Hughes i Riener ens han ofert una lluita molt emocionant on els dos pilots de Koiranen GP s’han anat avançant fins al últim moment. Riener ha aconseguit acabar quart, mentre que Hughes s’ha retirat.

Cinquè ha acabat Bulatov, seguit de Daruvala, ambdós pilots han estat beneficiats de l’abandonament final de Hughes i de Pronenko que ha fet una virolla a la primera xicana.

Jack Aitken manté el liderat tot i la espectacular cursa que ha tingut. Després del toc a la sortida, el britànic ha superat a Cazzaniga, Fisher, Hamprecht i Habsburg per acabar en aquest lloc.

També bona remuntada d’Isaakyan que tenia moltes opcions per guanyar avui després de sortir segon. El rus ha remuntat fins al novè lloc, just per darrere de Habsburg. Tanca la zona de punts Philip Hamprecht.