Ukyo Sasahara ha aconseguit la segona victòria de la temporada en la cursa 1 del cap de setmana de la Fórmula Renault 2.0 NEC a Nürburgring. Des de la pole, el d’ART ha conservat el primer lloc dels atacs de Delétraz –segon, mentre Kevin Jörg completa el podi.

Ukyo Sasahara ha iniciat la cursa des de la pole position i gràcies a una sortida dolenta de Louis Delétraz, el pilot japonès ha aconseguit mantenir el primer lloc davant el suís i Kevin Jörg. Al darrere, Darius Oskoui (ART Junior Team) patia un toc amb Stefan Riener, patint una virolla.

De seguida els dos primers s’han escapat de la resta, però l’avantatge de 6 segons ha quedat reduït en res quan ha començat a ploure, i els comissaris han tret el cotxe de seguretat en pista per evitar accidents.

Al parar de ploure, la cursa s’ha reiniciat amb els tres primers escapant-se, deixant les lluites al darrere amb un Stefan Riener (Fortec Motorsports) ha aprofitat el moment per superar el seu company d’equip, Jehan Daruvala pel quart lloc.

Les lluites han seguit fins l’última volta quan Ticktum (Koiranen GP) no ha aconseguit mantenir els atacs de Defourny (ART Junior Team) que l’ha superat pel sisè lloc.

Finalment, victòria per Ukyo Sasahara (ART Junior Team) en la desena cursa de la temporada. El guanyador d’avui es converteix en el segon classificat en el campionat, però Delétraz que ha acabat segon lidera aquest amb 54 punts sobre el japonès. Jörg tercer avui, baixa al tercer lloc del campionat a 56 punts del seu company d’equip.

En el definitiu quart lloc ha acabat Riener com a millor Fortec en aquesta cursa –la seva primera amb l’equip. L’austríac ha acabat per davant del millor rookie, Jehan Daruvala. Sisena posició per Defourny davant de Ticktum i Mazepin. Mentre que Zaruba i Vanthoor tanquen la zona de punts.

Bona cursa també per Darius Oskoui que després de xocar a la sortida, ha aconseguit acabat en dotzena posició. Colin Noble i Bruno Baptista han abandonat la cursa.

Demà segona i última cursa del cap de setmana que començarà a les 9:55 amb Louis Delétraz amb la pole position al traçat alemany de Nürburgring.

Pots veure repetida la cursa a continuació.