Mal cap de setmana per l’escuderia Manor F1 Team al circuit urbà de Marina Bay, a Singapur. Després d’uns pobres temps a les tres sessions de lliures, demà sortiran si o si des de les dues últimes posicions de la graella de sortida al penalitzar cinc llocs cada pilot.


Pèssim inici de Gran Premi per a l’equip Manor. Dijous van començar amb un canvi de pilot d’última hora, en el qual Roberto Merhi es baixava del monoplaça per ser remplaçat per Alexander Rossi, que havia reunit els diners suficients per comprar aquest seient. Després d’això, ahir en els lliures no van tenir ritme, van marcar mals temps i a sobre tots dos pilots van trencar el cotxe en dos accidents diferents.

Després d’aquesta situació, i amb uns últims lliures molt pobres també, s’ha anunciat que tant Will Stevens com Alexander Rossi canviaran la caixa de canvis del seu monoplaça, penalitzant els dos pilots amb cinc posicions. Així doncs, independentment de la posició que facin, tots dos coparan l’última fila de la graella, ja que el més normal seria que de totes formes no passessin de la vintena i la dinovena posició.

A part d’ells, tant Force Índia, Lotus i Sauber han canviat les caixes de canvis després dels lliures d’ahir, però al no ser una nova unitat, cap d’ells penalitzarà. Així doncs, per ara només els dos pilots de Manor penalitzarien cinc posicions a la graella de sortida de demà.