Alexander Albon ha aconseguit la victòria de la segona cursa de la GP3 al Hungaroring per davant de Arjun Maini i Charles Leclerc, que perd el liderat en benefici del pilot tailandès. La cursa ha estat marcada per un fort accident de Akash Nandy en la sortida.


La cursa començava amb una de les imatges del dia a la sortida. Akash Nandy, que sortia a la part trasera del grup, rebia un toc per darrere que el desestabilitzava i l’enviava contra el guardaraíl en plena recta, impactant i bolcant dues vegades per quedar girat a l’inrevés. Sense danys físics aparents en el pilot malai, el Cotxe de Seguretat saltava a pista i neutralitzava les primeres voltes de la cursa.

Al capdavant hi havia canvis en la sortida, ja que Alexander Albon es posava primer en avançar l’indi Arjun Maini. Charles Leclerc es posicionava tercer just davant d’un Ralph Boschung que li donava un cop per darrere al d’ART, que li feia perdre diverses posicions i finalment acabar últim per una penalització. Això feia ascendir al quart lloc a Jake Aitken, que havia fet una gran remuntada en la primera volta.

Després de la rellançada pocs canvis al capdavant per no dir cap. Matevos Isaakyan avançava a Kevin Jörg per la vuitena posició, sent l’únic avançament del Top 10 en tota la cursa. Alex Palou no va tenir el dia i va acabar 13è després d’una mala resortida en que va perdre tres posicions.

Així doncs, després de liderar de principi a fi, victòria d’Alexander Albon que gràcies als punts corresponents a la volta ràpida s’en va a Hockenheim com a líder del campionat amb tres punts d’avantatge sobre Charles Leclerc, que va tancar el podi per darrere de Arjun Maini. Les posicions de punts les van tancar Aitken, Fukuzumi, Parry, Dennis i Isaakyan. Antonio Fuoco es despenja del campionat a 17 punts d’Albon després de quedar 10è avui i no sumar punts, tot per una mala sortida.