Gràcies a un gran començament i un gran ritme, Sergey Sirotkin ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada durant la cursa sprint a Budapest, que acabant per davant de Jordan King i Norman Nato.


Jordan King va començar a la pole per davant del seu company d’equip Norman Nato i Nobuharu Matsushita. Marvin Kirchhofer no podia sortir del seu lloc en la volta de formació i va haver de començar des de boxes, sent el segon Carlin que es cala a la sortida després de quedar-se el seu company Sergio Canamasas en la jornada d’ahir.

A la sortida, va destacar sobretot el bon començament de Sergey Sirotkin que va saltar fins a la P2. En el primer revolt, Antonio Giovinazzi va tenir un contacte amb el mateix Sirotkin i va danyar el seu aleró davanter. En el revolt posterior, Arthur Pic va trompejar després de ser avançat per l’italià de Prema i altres tres pilots -Alex Lynn, Luca Ghiotto i Nobuharu Matsushita- van xocar contra ell, provocant una perillosa situació. Els quatre van haver de retirar-se i Malja va haver d’entrar a boxes per canviar el seu aleró davanter. El cotxe de seguretat va sortir amb King al capdavant seguit de Sirotkin i la Nato.

King es va perdre per complet en el seu reinici, passant-se de frenada al revolt anterior, fet que va fer que el rus se li fiqués a sobre i després d’una batalla la meitat de la volta següent, Sirotkin acabaria superant-l’ho. Giovinazzi va haver d’entrar a reparar el frontal i va rebre una sanció de 10 segons pel toc, el que el va deixar sense opcions de puntuar aquí.

Diverses voltes després d’haver estat superat, King va aconseguir mantenir el ritme i seguir de prop a Sirotkin. Alhora, Artem Markelov va superar a Mitch Evans per la quarta posició, just abans d’estabilitzar-se les posicions capdavanteres d’aquesta cursa, que pocs canvis va tenir més per davant.

A meitat de la cursa, Jimmy Eriksson va tenir un altre error mecànic i va haver de retirar-se en els pits després d’una bona baralla amb Canamasas. Nabil Jeffri va començar a perdre llocs i va acabar caient fins a la penúltima posició, per davant de Giovinazzi. Les distàncies es van estabilitzar durant la major part de la cursa, sent només capaços de posar en perill la posició de la resta durant una volta abans del final a causa del sobreescalfament dels pneumàtics.

Sergey Sirotkin va aconseguir la seva primera victòria de la temporada per davant dels Racing Engineering de Jordan King i Norman Nato. Markelov, Evans, Rowland, Gasly, Marciello, Canamasas i Gelael van completar els 10 primers llocs de a cursa i Gasly va aconseguir els punts de la volta ràpida.

Pierre Gasly va mantenir el liderat del campionat per davant d’Antonio Giovinazzi gràcies als problemes de l’italià, després d’una carrera discreta del francès.