Matt Parry aconsegueix la seva primera victòria en la GP3, després que els problemes de fiabilitat de Nyck De Vries li permetessin sortir en primera posició. Amb ell, han pujat al podi Fuoco i Dennis.


 

En començar la volta de formació, el Poleman, Nyck De Vries, no aconseguia arrencar el seu cotxe, però els mecànics l’han portat al pitlane perquè pogués prendre la sortida des d’allà. Per tant, Matt Parry sortia des de la primera posició. A la sortida han hagut uns quants tocs, la majoria d’ells al primer, al sisè i al setè revolt, amb diversos pilots implicats, com ara Jake Hughes o Tatiana Calderón.

Charles Leclerc perdia posicions fins a caure en el sisè lloc. D’altra banda, el seu company d’equip Nyck De Vries, rodava últim però a un ritme molt ràpid. Durant les primeres voltes, era l’únic pilot que pilotava en 1:36.000.

A l’equador de la cursa, Parry seguia liderant la carrera amb una àmplia diferència respecte a Fuoco, que rodava 2.2 segons per darrere. En tercera posició trobàvem a Jake Dennis.

Per darrere, hi havia una petita lluita entre Jörg i Palou, ja que el pilot suís rodava en l’última posició que puntua. Jörg, d’altra banda, cada vegada s’apropava més al pilot que tenia davant, Jack Aitken.

A falta de 5 voltes per al final, Leclerc seguia en la sisena posició mentre Boschung se li escapava i Albon intentava enganxar-se cada vegada més al seu aleró posterior. Maini intentava defensar-se dels atacs d’Aitken, ja que acabar avui en vuitena posició li suposaria sortir des de la Pole demà a la segona cursa.

Sense res a perdre, Nyck De Vries es llençava a per Schothorst, però al revolt es passava de frenada i es quedava en la seva posició. Recordem també que l’holandès tenia la volta ràpida, però al no estar entre els 10 primers, no li puntuaria.

Quasi sense canvis de posició, cau la bandera a quadres i Matt Parry es fa amb una còmoda victòria amb Fuoco i Dennis completant el podi. Fukuzumi, Boschung, Leclerc, Albon, Maini, Aitken i Jörg han completat el top10. Palou s’ha quedat a les portes dels punts i De Vries ha pogut avançar Calderón al final de la cursa per acabar en vintè lloc, després d’haver de sortir des del pit lane.