Richard Verschoor ha tornat a imposar-se amb gran autoritat a la Fórmula 4 espanyola i suma un altre cap de setmana perfecte amb la seva novena victòria consecutiva. Xavier Lloveras va tornar a ser el millor de la resta, posant en dificultats el dominador d’aquesta categoria i sumant un altre doblet per MP. Nikita Volegov va completar el podi.

La Fórmula 4 espanyola se’n va de València amb un clar dominador en les seves dues curses del cap de setmana, Richard Verschoor. El pilot holandès no ha donat treva i en aquesta segona cursa ha dominat de principi a fi sota l’atenta mirada de Xavier Lloveras, que ha estat a la seva ombra durant totes les sessions. Avui el pilot català s’ha quedat molt a prop, però tampoc ha pogut aconseguir la seva primera victòria de l’any.

Per darrere la tercera posició ha estat per a Nikita Volegov, que a la sortida superava Tujula i amb un bon ritme mantenia aquesta tercera posició sota cap pressió. Tuomas Tujula no va tenir el dia avui tampoc, i després de veure’s superat també per Alexander Vartanyan en els primeres compassos, al final havia de passar per boxes amb l’aleró trencat i ja no passaria de l’última posició.

Així doncs, Vartanyan es mantenia quart just per davant de Danny Kroes, que remuntava fins a la cinquena posició després d’avançar tots dos Drivex. Marta García ha estat sisena, lluitant gran part de la cursa per la quarta posició però al no trobar l’espai es va quedar sense pneumàtics i sense poder defensar la posició amb Kroes. Finalment, setè va acabar el també debutant Antolin Gonzales.

La Fórmula 4 reapareixerà la setmana que ve al Circuit Barcelona-Catalunya per disputar dues curses més que poden acabaran de confirmar el domini de Verschoor.

Resultats: 1 Verschoor, 2 Lloveras, 3 Volegov, 4 Vartanyan, 5 Kroes, 6 García, 7 Gonzales, 8 Tujula.