FInalment, Charles Leclerc no podrà participar als FP1 de Malaysia per un “canvi d’horaris”

A través del seu compte de Twitter, el pilot monegasc Charles Leclerc ha anunciat la seva absència als entrenaments lliures 1 del GP Malaysia, que es disputarà la pròxima setmana.

Abans de començar la temporada, i gràcies a pertànyer al programa de joves pilots de Ferrari, Leclerc havia pactat participar als FP1 de Gran Bretanya, Hongría, Alemanya, Malaysia i Abu Dhabi amb l’equip Haas gràcies a l’estreta col·laboració que els americans mantenen amb Ferrari.

El motiu de la seva no participació, segons el propi pilot indica, és un “canvi d’horaris”. D’aquesta manera, Esteban Gutiérrez no perdrà el seu lloc a Haas durant tot el cap de setmana.

Tal i com estava pactat, l’actual pilot de GP3 per l’equip ART va pujar al Haas del mexicà al GP de Gran Bretanya, al d’Hongria i al d’Alemanya quedant a només 3 dècimes de segon de Romain Grosjean en aquest últim GP.

A més, les coses no podrien anar-li millor a la GP3. Lidera la categoria amb 177 punts, 3 victòries i 3 Pole Position en el seu primer any a la disciplina. Aconsegueix derrotar regularment al que és el seu rival dins el programa de joves pilots de Ferrari, Antonio Fuoco. Sens dubte, Leclerc està fent-se notar.