Jean-Éric Vergne ha guanyat còmodament l’ePrix de París, fet que el consolida una mica més com a líder de la Fórmula E. Darrere del francès ha creuat la línia de meta Lucas Di Grassi, després que s’ha pogut desfer d’André Lotterer en les últimes voltes. Sam Bird ha completat el podi.

 

La cursa es parava quan tan sols s’havien rodat unes quantes corbes a causa d’un accident que involucrava a Mitch Evans i Nico Prost. El francès veia com el neozelandès se li pujava a sobre arruinant-li la cursa.

En el restabliment de la cursa, Da Costa es passava de frenada anant-se completament recte, cosa que l’obligava a retirar-se.

Aviat els tres primers classificats: Vergne, Bird i Lotterer, s’escapaven, deixant enrere a un Di Grassi atrapat darrere del lent ritme de Maro Engels. Per darrere del brasiler rodaven Sebastian Buemi, Oliver Turvey, José María López i Felix Rosenqvist.

Passades vuit voltes des de l’arrencada, Daniel Abt seguia amb la seva particular remuntada des de la 15a posició i en aquesta ocasió superava Rosenqvist, col·locant-se novè, en un avançament límit per l’interior. Quatre voltes després l’alemany li guanyava la posició a López i era vuitè.

A prop d’arribar a l’equador de la cursa, Engels estava ja a més de cinc segons de Lotterer, tercer classificat, i Di Grassi enganxat al seu aleró posterior.

Després dels canvis de monoplaces, res canviava entre els tres primers, però Di Grassi sí que aconseguia treure’s de sobre a Engels i centrar-se en arribar a les posicions de podi. Per la seva banda, Mortara provava una estratègia diferent a la de la resta i aguantava la seva bateria unes voltes més per sortir amb el carregador ple d’energia a menys voltes del final que els seus contrincants.

A menys de quinze voltes per al final, Di Grassi es trobava a tres segons de Lotterer. Vergne, per la seva banda, ja havia aconseguit un coixí ampli respecte al segon, Bird, de més de dos segons.

Una volta després Lotterer aconseguia superar a Bird en una maniobra més que polèmica. L’alemany es passava de frenada tirant-se per l’interior provocant que se n’anés recte gairebé fins a arribar al mur i no deixant marge de maniobra a un Bird que no podia evitar tocar a Lotterer, encara que sense més conseqüències. Dues corbes després, Di Grassi també avançava al britànic de Virgin.

A vuit voltes per al final, Mortara s’estampava contra el mur quan, després de sortir 13è des dels boxes, intentava superar a López en una lluita per la desena posició.

Unes voltes després Abt passava a Buemi, encara que el francès li tornaria l’avançament a l’última volta recuperant la sisena posició i tornant a relegar a l’alemany d’Audi a la sèptima.

El protagonisme de les últimes voltes era per Lotterer i Di Grassi, que encarnaven un intens duel per la segona posició. Quan tot semblava indicar que l’alemany aguantaria la posició, Di Grassi entrava segon en un final de carrera bastant surrealista. Lotterer es quedava sense bateria i era envestit per Abt, qui entrava tercer sense una roda. L’alemany queia fins a la sisena posició, regalant-una posició també a Engel, que finalitzava quart, i a Buemi, que era cinquè. Darrere de Lotterer setè era Abt, vuitè Rosenqvist, novè Turvey i desè López.