George Russell s’ha imposat en la segona cursa de la FIA Formula 2 al circuit urbà de Baku (Azerbaidjan) després de sortir des de la 12a posició. Segon ha estat Sergio Sette Camara després de liderar bona part de la cursa i tercer ha finalitzat Nick De Vries.

Diversos pilots es quedaven clavats a la sortida. El més destacat d’ells era Roberto Merhi, qui veia d’aquesta manera com totes les seves opcions de guanyar, ja que sortia des de la pole, desapareixien. Els altres afectats eren Antonio Fuoco, Maximilian Günther, el guanyador d’ahir, Alex Albon, Max Aitken i Artem Markelov. A causa d’això Latifi conqueria el liderat de carrera, mentre Camara avançava ràpidament a Boschung per posar-se segon.

A la segona volta Camara demostrava no estar per perdre el temps i superava sense més miraments a Latifi a la llarga recta de meta, la qual seria l’escenari de la majoria d’avançaments vistos en la carrera. Per darrere estaven Boschung, Norris, Rusell, De Vries, Makino i Merhi, ocupant l’última posició de punts. En aquesta mateixa volta el pilot israelià, Roy Nissany, es veia obligat a retirar-se després passar-se de frenada i acabar a l’escapatòria.

Aviat Sette Camara començava a marcar territori marcant volta ràpida i aconseguint un gap d’un segon i mig. Per la seva banda, Russell s’enganxava a Boschung i a Norris, però el britànic de McLaren movia fitxa abans i superava el suís fàcilment per l’exterior.

En la cinquena volta, Merhi passava a Makino i es col·locava setè.

Arribant a l’equador de cursa, Russell aconseguia per fi avançar també a Boschung per ser quart. Alhora, Norris superava Latifi al final de recta. Però el canadenc li tornava la maniobra a la següent corba i mantenia d’aquesta manera la segona posició.

A la novena volta Norris, Latifi i Russell arribaven en paral·lel al final de recta. Norris semblava que tenia totes les de guanyar però apurava tant la frenada que no tenia més remei que anar-se’n per l’escapatòria per evitar xocar contra el mur. Així doncs, Latifi sortia d’aquesta corba mantenint la segona posició i Russell pujava fins a la tercera.

A la següent volta Russell superava Latifi col·locant finalment en la segona posició mentre que De Vries feia el mateix amb Boschung per ser quart. Per darrere, Norris començava a remuntar una altra vegada i passava a un Merhi que tenia un ritme realment inferior als pilots que l’envoltaven, ja que Maini, qui rodava darrere d’ells dos, també l’avançava.

Passat l’equador de la cursa, Russell començava a retallar distàncies amb Camara, i més quan el líder cometia una errada en el final de recta i es quedava tan sols a poc més d’un segon del seu immediat perseguidor.

A la 12a volta, Norris començava a remuntar una altra vegada i passava a un Merhi que tenia un ritme realment inferior als pilots que l’envoltaven, ja que Maini, qui rodava darrere d’ells dos, també l’avançava.

A quatre voltes pel final Russell es tirava a l’interior del primer revolt per intentar superar a Sette en la lluita per la victòria, però el brasiler li tornava la jugada immediatament després.

Una volta després, el britànic protegit de Mercedes aconseguia conquerir el liderat i mantenir-lo. En la mateixa volta li guanyava poc menys d’un segon al canadenc.

Abans que acabés la carrera Latifi es veia superat per De Vries també, quedant relegat fora del podi, en la quarta posició. Russell creuava primer amb més de dos segons d’avantatge sobre Camara i De Vries completava el podi. Norris finalitzava cinquè, Maini sisè, Ferrucci setè i Merhi vuitè.