El Team La Vinya enguany tornarà a competir en una nova edició de les 24 hores Internacionals en Resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes, que es disputaran aquest cap de setmana al circuit de Pinar de la Riera a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental).

Després de dues temporades on el Team La Vinya ha fet sensació en aquesta cursa tan única, ara afronten de nou l’edició del 2018 amb la mateixa il·lusió i entusiasme que la primera, però sobretot amb molt més rodatge i experiència que els podran aportar molt més a la cursa.

Després de no poder competir en l’edició passada degut a una lesió, Albert Vidal torna a l’alineació titular fent quartet amb Aleix Garriga, Marc Tobella i Sergi Gual.

Així doncs, es repeteix l’alineació que va debutar en aquesta cursa el 2016, un any en el qual l’equip va ser onzè de la classificació general i campió de la categoria Vall del Tenes.

De nou com ha succeït en els anteriors dos anys, FormulaRapida.net i la seva nova marca de comunicació especialitzada en el món del motor “The R Formula”, patrocinaran al equip lliçanenc que té uns objectius molt clars:

“Volem acabar entre els 15 primers i guanyar a la categoria Vall del Tenes” comentava Aleix Garriga.

L’equip enguany a més a més ha aconseguit nous patrocinadors molt bons, tot i uns problemes d’última hora, la moto ja està a punt per assolir els seus propòsits.

Desitgem sort al Team La Vinya aquest cap de setmana a les 24h de la Vall del Tenes on, FormulaRapida.net serà de nou, l’encarregada de la realització de la emissió en directe de la cursa.

A més a més, tots els equips que ho desitgin, podran comprar les seves fotografies de la cursa amb un descompte exclusiu a la nostra botiga online utilitzant el codi de que apareix en el banner a continuació: shop.formularapida.net *

*Les fotos estaran disponibles a partir de dimarts 4