Tatiana Calderón se suma a la llista de participants de la GP3. La colombiana, que havia participat tant en 2016 amb l’equip Arden, com en 2017 amb DAMS, s’uneix ara a Jenzer Motorsport. Un equip competitiu, que va ser tercer en la general de l’any passat i que va lluitar i va aconseguir podis i victòries.

Una oportunitat única per superar el seu resultat de l’any passat. Va ser divuitena en la classificació final, sumant valuosos punts en les carreres a Monza i Jerez. Va ser a la Fórmula V8 3.5 a Bahrain on va aconseguir pujar al podi.

No serà la primera vegada que es pugi a un monoplaça de la seva nova escuderia. Ho va provar quan va acabar la temporada 2016 en els tests d’Abu Dhabi, i va repetir experiència al final d’aquesta última temporada, en els mateixos test.

La pilot de desenvolupament de l’escuderia Sauber segueix doncs, una temporada més a GP3 i no podia amagar la seva felicitat per això: “Estic emocionada d’unir-me a Jenzer perquè vaig tenir una molt bona sensació els dos anys que vaig provar amb ells. Es va presentar l’oportunitat i van tenir molt èxits l’any passat, van ser tercers en el campionat d’equips i tant Arjun Maini com Alessio Lorandi, van guanyar carreres i van mostrar el que l’equip pot fer”, afirma Tatiana Calderón.

La de Sauber, vol demostrar que és millor que l’any passat: “Tornant a la GP3, vull mostrar que he millorat i realment fer un pas més en la direcció correcta, com ho vaig fer l’any passat tant en la qualificació com en la carrera “, deia Tatiana que s’ha posat un repte:” Vull aonseguir més punts que l’any passat”.

De moment, només Tatiana està confirmada com a pilot oficial de Jenzer Motorsport, tot i que sonen amb força noms com Juan Manuel Correa o David Beckmann. El primer ja va córrer durant part de la temporada passada amb aquest mateix equip.

Pilots anunciats per a la temporada de GP3:

ART: Anthoine Hubert, Jake Hughes, Callum Ilott, Nikita Mazepin

Trident: Giuliano Alesi, Ryan Tveter

Jenzer: Tatiana Calderon

Cremen: Gabriel Aubry, Julien Falchero

Camps: Simo Laaksonen, Leonardo Pulcini

MP: Dorian Boccolacci, Niko Kari