Amb gairebé una hora de retard i amb altes expectatives, Red Bull ha presentat el seu nou monoplaça per 2018. No han fallat. Amb una decoració provisional, el Red Bull presenta una estètica envejable, amb una aerodinàmica que donarà de si.

Els de Milton Keynes van avisar que havien de ser competitius des de la primera cursa, tot i que el mateix Helmut Marko apunta que serà difícil que lluitin pel campionat aquesta temporada.

Confien en una millora substancial del rendiment del motor Renault, que els proporcionin energia per les seves noves ales. Serà segurament, la clau per veure els Red Bull lluitant per victories. La temporada passada ja van guanyar en tres ocasions. Ricciardo a l’Azerbaidjan i Verstappen a Malàisia i Mèxic.

El nou Red Bull donarà els seus primers passos, si la boira de Silverstone ho permet, en la mateixa jornada d’avui. Serà Daniel Ricciardo qui estrena el seu nou monoplaça al filiming day de Red Bull, al qual l’escuderia ho considera molt valuós per recollir les primeres sensacions del monoplaça.

Un altre dels punts a destacar ha estat la decoració del cotxe. El camuflatge negre i blau, amb la publicitat blanca, fan una combinació realment cridanera. Red Bull s’ha encarregat al mateix comunicat de presentació d’apagar esperances d’un nou disseny. Els colors definitius de l’escuderia es presenten de la prova de Catalunya o fins i tot en la primera cursa a Austràlia.


El RB14 neix per aconseguir una regularitat que l’any passat no van tenir, per molt bo que aerodinàmicament fos el seu antecessor. Entre Ricciardo i Max van sumar 13 abandonaments que els van impedir lluitar de tu a tu amb Ferrari i Mercedes.

Red Bull sempre fa les coses boniques.

Foto: Red Bull