Lorandi, que ja va disputar la temporada pasada de GP3 completa amb Jenzer, te una basta experiència amb monoplaces ja que, a banda de l’any a GP3, ha disputat dos temporades a la Fórmula 3 europea en la que, al 2016, va guanyar el prestigiós GP de Pau. Per tan, es perfila a Trident una alineació de pilots força competitiva ja que també disposen de Giuliano Alesi, que la temporada pasada va ser una de les grans sensacions del campionat.

“Estem molt satisfets d’anunciar l’Alessio Lorandi”, explica Giacomo Ricci, cap de Trident. “Estic convençut de que podrá seguir amb la tradició de seguir sumant resultats positius per pilots italians amb els nostres colors. L’Alessio ha impresionat el nostre departamento tècnic als test i estic convençut de que te el que fa falta per fer un excelent treball amb nosaltres. L’Alessio farà que la nostra alineació de pilots sigui encara més forta.”

“Sent aquesta la meva segona temporada a la GP3, només tinc un objectiu, lluitar pel campionat. Crec  que Trident te l’equip i la ética de treball necesaries per aconseguir-ho. A més, els meus experimentats companys d’equip em motivaran al màxim. Per últim, per primera vegada a la meva trajectoria competiré amb un equip italià i estic decidit a recompensar a tothom a Trident per creure en mí amb resultats”, expresa el pilot italià que s’ha fixat gran objectius perla nova temporada.