Els pilots catalans que competien aquest cap de setmana en el karting internacional han fet un gran paper. Destaquen la quarta posició de Pol Chaos a la IAME X30 Euro Series, i el novè lloc de Pedro Hiltbrand a les WSK Super Master Series. Bones actuacions de Santi Vallvè i Eric Gené.

La majoria dels catalans aquest cap de setmana competien a la cita inaugural de la IAME X30 Euro Series a Mariembourg, Bèlgica. En aquesta competició hi trobem a Santi Vallvè, Pol Chaos i Eric Gené. A les WSK al circuit de Sarno, Pedro Hiltbrand era l’únic representant català.

Santi Vallvè segueix demostrant el seu talent

A la categoria Sènior, Santi Vallvè era l’únic representant català. El pilot de Vilanova del Vallès es feia amb la vint-i-sisena posició de la classificació general. Després de les curses classificatòries i al mostrar una constància plena, el pilot de MOL Racing escalava fins la vint-i-tresena plaça. A la pre-final, una penalització el deixaria en vint-i-cinquena posició. Malauradament, Santi Vallvè abandonaria posteriorment en la cursa final.

Pol Chaos sorprén i Eric Gené segueix progressant

A la categoria Júnior, Eric Gené i Pol Chaos iniciaven el cap de setmana amb una bona classificació, acabant en tretzè i catorzè lloc. Després de les classificatòries, Pol Chaos, pilot de FA Racing Spain escalaria fins al novè lloc, mentre que Eric Gené, pilot de MOL Racing, baixava fins al dinovè.

A la pre-final, els dos catalans oferirien molt bones actuacions. Pol Chaos remuntava quatre posicions per finalitzar cinquè. El pilot de Sant Quirze del Vallès, aprofitaria aquesta posició per finalment ser quart a la final.

Mentrestant, Eric Gené remuntava tres posicions a la pre-final. El pilot de Bellaterra seguiria remuntant fins a la catorzena posició a la final.

Pedro Hiltbrand: novè a Sarno

A les WSK l’única participació catalana va ser la de Pedro Hiltbrand. El pilot de Blanes va realitzar una bona classificació a la categoria KZ2 on es va situar vuitè de la general. Hiltbrand que no és nou competint a Sarno, afrontava el repte d’enfrontar-se a un traçat reformat i molt més ràpid.

Després de dos cinquenes posicions i un abandonament a les classificatòries, Hiltbrand entrava fàcilment a la pre-final. Una pre-final en la que protagonitzaria una remuntada de sis posicions per acabar quart. A la final, el pilot de Tony Kart acabaria en novena posició. D’aquesta manera suma uns punts molt valuosos que el deixen en tretzè lloc en el campionat.

Descobreix quins van ser els 10 millors pilots de karting espanyols la pasada temporada:

Top 10 mejores pilotos de karting españoles 2020