Deforuny aprofita un error lamentable de Sasahara i Delétraz per guanyar l’última cursa del cap de setmana de la Fórmula Renault 2.0 NEC a Nürburgring. Daruvala acaba segon i Jörg tercer talla distàncies.

Mal inici de sortida per Louis Delétraz que perdia el primer lloc en benefici de Ukyo Sasahara, els seguien Daruvala, Jörg, Defourny i Riener en una sortida neta.

La cursa era molt intensa amb un Max Defourny que no es conformava amb el cinquè lloc i avançaria a Jörg i Daurvala pel tercer lloc mentre Sasahara s’escapava en primer lloc.

Els primers abandonaments arribaven després d’un toc entre Nikita Mazepin (Josef Kaufmann Racing) i Darius Oskoui (ART Junior Team) quan lluitaven per la vuitena posició. Això permetia a Dries Vanthoor (Josef Kaufmann Racing) pujar al novè lloc després de dues voltes on sortia últim.

Una volta més tard Henrique Chaves (AVF) perdia el control del seu cotxe i xocava contra el mur al revolt 4, causant un cotxe de seguretat per 3 voltes.

En tornar la bandera verda, Delétraz (Josef Kaufmann Racing) no ha dubtat dos cops en intentar avançar a Sasahara (ART Junior Team) que li ha tancat molt bé la porta, però s’ha passat de frenada i sortit de pista, fet que ha permès a Defourny (ART Junior Team) prendre el liderat de la cursa, seguit de Daruvala, Jörg i Riener.

Sasahara i Delétraz de seguida remuntaven però es trobaven un Josef Zaruba (AVF) – autor de la pole l’any passat, que rodava desè i no es deixava avançar fàcilment. Ambdós pilots aconseguien superar-lo i després anirien a la caça de Mirecki.

Un Mirecki que aconseguia mantenir a Delétraz però no a Sasahara que finalment superava a Colin Noble (MGR Motorsports) per acabar vuitè. Delétraz en prou feines acabava desè.

Segona victòria per Defourny aquesta temporada que puja al quart lloc en el campionat i es manté com a líder del campionat de debutants. Jörg gràcies al podi torna a la segona posició del campionat a 48 punts de Delétraz a falta de 3 curses a Hockenheim. Sasahara està a 53 punts.