Ukyo Sasahara ha sorprès a tothom amb la victòria en la primera cursa al circuit de Monza de la Fórmula Renault 2.0 NEC. Una cursa dominada per Delétraz que ha estat sancionat i un problema de Jörg han ajudat a la victòria del japonès. D’Agosto i Defourny tanquen el podi.


Delétraz sap que aquest és el seu any en el campionat i el suís després de dominar tot el cap de setmana sortia primer seguit de Sasahara en la primera fila de la sortida.

En la sortida molta confusió, un pilot tenia problemes per iniciar la cursa i les banderes grogues apareixien en pista però els semàfors s’iniciaven de forma d’iniciar la cursa fet que ha causat molta confusió entre els pilots, finalment la organització ha decidit fer una volta de formació extra.

En el segon intent d’inici de cursa, aquest es feia de forma correcta, Delétraz es defensava de Sashara mentre que Jörg aconseguia superar al japonès, en una sortida neta, quart era D’Agosto mentre que Vanthoor baixava al sisè lloc en ser avançat també per Defourny.

La cursa que era de 22 minuts per culpa del inici, veiem com O’Keeffe aconseguia superar a Noble pel desè lloc en la segona volta, i Oskoui iniciava la lluita pel cinquè lloc amb Vanthoor. Però a la tercera volta, Delétraz rebia una penalització per no situar-se en el seu lloc corresponent a la sortida, això feia que Jörg passes al liderat de la cursa. Fredericsson es retirava de la cursa després d’una sortida de pista.

Quan Deletraz s’aturava a box baixava fins al dinovè lloc. Deixant la cursa a falta de 8 minuts pel final de la següent manera: Jörg, Sasahara, D’Agosto, Defourny, Vanthoor, Oskoui, O’Keeffe, Daruvala, Olsen i Claman de Melo.

En aquell moment passavem a tenir una increible cursa pel desè lloc entre Noble i Claman de Melo. Al davant, D’Agosto era atrapat per Defourny en la lluita pel darrer esglaó del podi.

A falta de 2 voltes pel final, Sashara aconseguia superar a Jörg i es situava al cap davant de la cursa, problemes també per Vanthoor que perdia el seu lloc amb Oskoui.

Semblava un dia molt exitós per l’equip de Josef Kaufmann però Jörg en l’última volta patia problemes en el seu cotxe que no el permetrien acabar la cursa en bon lloc.

Una cursa boja que s’emporta Ukyo Sashara amb D’Agosto en el segon lloc i Defourny tercer.

Per darrere del podi es situa: Oskoui, O’Keeffe, Vanthoor, Olsen, Dauvala, Noble i Mazepin tancant el top 10.