Els dos Porsche 919 Hybrid eixiran demà en primera i segona posició en les 6 hores de Silverstone. En LMP2 millor temps per al Ligier #28 i en GTE domini d’Aston Martin amb el #95 al capdavant.


 

Amb la pista ja seca, començava la sessió de classificació per als GTE Pro i GTE Am.

Després de la primera tanda de voltes, l’Aston Martin #95 liderava seguit del Ferrari #51 i l’Aston Martin #97.

Després d’açò, va tocar efectuar el canvi de pilot reglamentari ja que la volta valida és la mitjana de la millor volta de cada un dels dos pilots que participa en la classificació.

Finalment, triplete d’Aston Martin en GTE Pro. Primera posició per al #95 seguit del #99 i del #97. Després d’ells el Porsche #91 del Team Manthey seguit del Ferrari #51 i de l’altre Porsche, el #92.

En GTE Am pole position per a un altre Aston Martin, el #98 seguit del Corvette C7R de Larbre Competition.

I per fi els arribava el torn als prototips. Webber va eixir a per totes des del principi i va col·locar el seu Porsche 919 amb la pole provisional seguit de Di Grassi amb l’Audi #8 i Davidson amb el Toyota #1.

Però abans del canvi de pilot, Jani amb el Porsche #18 deixava una primera linea de Porsche provisional.

A falta de 10 minuts per al final es van efectuar els canvis de pilot, en LMP1 lideraven els dos Porsche mentres que en LMP2 ho feia el #36 de Signatech Alpine.

Hartley al Porsche #17 es marcava un molt bon temps i deixava quasi sentenciada la lluita per la primera posició. Mentrestant, per darrere, l’altre Porsche, l’Audi #8 i el Toyota #1 es jugaven la segona posició.

Finalment la pole en LMP1 va ser per al Porsche #17 seguit del seu company d’equip, el #18. Després d’ells l’Audi #8 i el Toyota #1.

En LMP2 primera línia per als dos Ligier de G-Drive seguits pel nou Oreca 05 de KCMG.

Demà la cursa serà a partir de les 12:00 hora local.