George Russell ha guanyat un cop més el duel contra els seus companys d’equip a ART GP. Jack Aitken ha estat 2n per davant d’Anthoine Hubert.

Fukuzumi, l’home de la pole, no podia participar a la cursa per problemes mecànics al seu ART GP. Russell mantenIa la primera posició a la sortida. Aitken avançava a Hubert, però el francès recuperava la posició. Pulcini s’emportava per davant al Jenzer de Lorandi i tots dos xocaven contra les proteccions, causant un Safety Car durant 8 voltes. A la ressortida, molts pilots es passaven de frenada i tallaven les chicanes per l’estat complicat de la pista, molla en algunes parts. Boccolacci havia d’aturar-se al box per canviar l’aleró davanter després de provocar una punxada a Ticktum.

Correa es passava de frenada a la primera chicane i s’emportava per davant a Maini. Això provocava un Virtual Safety Car que deixava als tres ART molt enganxats. A la ressortida, Aitken avançava els seus dos companys d’equip, posant-se al capdavant davant de Russell, que recuperaria el liderat dues voltes més tard. Kari, que estava rodant 4t, perdia el control del seu Arden en trepitjar un piano humit. Això provocava un Safety Car darrera del qual s’acabaria l’última volta.

Russell s’emportava així la victòria i augmentava el seu liderat al campionat. Aitken es quedava molt a prop al final, però no podia intentar l’avançament pel cotxe de seguretat. Hubert completava el podium per davant de Siebert, Tveter, Alesi, Calderón, Falchero, Jörg i Baptista.

Resultat:

1 Russell 2 Aitken 3 Hubert 4 Siebert 5 Tveter 6 Alesi 7 Calderón 8 Falchero 9 Jörg 10 Baptista 11 Hyman 12 Schothorst 13 Ticktum 14 Boccolacci OUT: Kari, Maini, Correa, Lorandi, Pulcini. DNS: Fukuzumi.