George Russell ha aconseguit la pole position per a la primera cursa de la GP3 Series al circuit de Silverstone, Gran Bretanya. El britànic no ha tingut rival i ha liderat el domini de l’equip ART Grand Prix.

La tercera classificació de la temporada confirmava les bones sensacions del jove de Mercerdes-AMG, George Russell (ART Grand Prix) qui iniciava amb els millor temps en els primers minuts.

El britànic amb un 1:47.317 liderava a mitja sessió per davant del líder del campionat, Nirei Fukuzumi (ART Grand Prix) i Dorian Boccolacci (Trident) qui era un dels molts pilots que tenia problemes per mantenir-se sobre la pista al revolt de Copse.

També amb aquests problemes el campió de la Euroformula, Leo Pulcini (Arden International) qui s’esperava a mitja sessió per sortir a pista i poder rodar sol mentre la resta de pilots romanien a box. Tot i això aquesta estratègia no li sortia bé al italià.

En els últims minuts, el propi Russell millorava encara més la seva volta amb un 1:46.608 per liderar un triplet per part de l’equip ART Grand Prix amb Hubert segon i Fukuzumi tercer. Per darrere s’han ubicat Boccolacci i Alessio Lorandi (Jenzer Motorsport).