Pietro Fittipaldi ha pres el control dels lliures al circuit alemany del Nürburgring, on aquest cap de setmana es disputarà una ronda més de la Formula V8 3.5.

El sol es feia pas entre els núvols de Nürburgring, mentre els equips i pilots de les World Series Fórmula V8 3.5 entraven en pista per disputar la segona tanda d’entrenaments col·lectius de divendres i pujar un punt el ritme respecte a la primera tanda, on els pilots van ser més cauts en rodar. La primera qualificació es disputarà aquesta tarda a les 18:00 per formar la graella de la primera cursa programada demà a les 16:10.

Lotus i Pietro Fittipaldi, els líders de les World Series Fórmula V8 3.5 es van imposar en la CT2 amb un crono de 1:41.930 davant un dels protagonistes de la notícia d’avui, el principiant Alex Palou (Teo Martin Motorsports). El pilot català, que reemplaça aquest cap de setmana al canadenc Nelson Mason, es va imposar per 6 mil·lèsimes de segon a Rene Binder (Lotus), que el proper 24 d’octubre pilotarà un monoplaça de Fórmula 1 de l’escuderia Renault F1, el mateix que ha pilotat ja dues vegades Robert Kubica, campió de les World Series el 2005.

Alfonso Celis Jr (Fortec Motorsports) va ser quart. El mexicà s’ha incorporat a la cita alemanya directament des d’Àustria, on va participar en la primera tanda d’entrenaments lliures com a tercer pilot de Sàhara Force India Fórmula 1. El seu company i compatriota Diego Menchaca (Fortec Motorsports), el millor pilot de la primera sessió d’entrenaments col·lectius.

Pietro Fittipaldi (Lotus)
“L’essencial en la primera sessió d’entrenaments col·lectius era posar-se a to amb el cotxe i la pista, que descobreixo per primera vegada. A la segona sessió he posat pneumàtics nous i tot ha anat bé, vam ser els més ràpids. Ara toca treballar la qualificació, a veure si ens anotem una altra pole!”

Nota de Premsa de WorldSeriesV8