En una cursa en què l’emoció s’ha centrat en la lluita per la cinquena posició però els quatre primers llocs han estat monopolitzats per uns dominadors ART, George Russell s’ha endut la victòria davant Aitken i Fukuzumi.

A la sortida, George Russell va conservar la primera posició davant els atacs de Jack Aitken. Antoine Hubert va entrar de manera molt arriscada al revolt 3 i es va tocar amb Steijn Schothorst i Leonardo Pulcini. L’italià d’Arden va haver d’abandonar i es va decretar cotxe de seguretat virtual.

Hubert va sortir amb el cotxe aparentment intacte de l’accident i rodava tercer en el que estava sent un triplet d’ART. Giuliano Alesi era quart amb Nirei Fukuzumi, el líder del campionat i el quart ART, cinquè. El japonès va superar al francès per formar un Top 4 d’ART. Ryan Tveter també va superar Alesi. Julien Falchero va parar a boxes per reparar danys i Schothorst va tenir finalment que abanondar. Santino Ferrucci també s’havia vist involucrat en algun toc i va abandonar. Hubert va ser penalitzat amb 10 segons pel toc a la primera volta.

La cursa va prosseguir amb tranqul·litat, i el punt més calent es trobava en el duel per la setena plaça entre Dorian Boccolacci, Alessio Lorandi i Raoul Hyman. En la volta 16, Niko Kari, que havia tingut problemes en el primer gir i rodava últim, es va retirar amb problemes mecànics. En el següent gir es va anunciar una penalització de 5 segons per Tatiana Calderón i Bruno Baptista, que rodaven 10a i 11è, respectivament; en tots dos casos per avançar amb bandera groga.

Es va arribar a les últimes voltes amb la lluita per la cinquena plaça molt interessant, Boccolacci va arribar a la posició de Tveter i Alesi. A la 22, Boccolacci va superar Alesi per posar-se sisè i, a la següent, a Tveter per la cinquena, però el nord-americà no va cedir la plaça fàcilment. Boccolacci va acabar caient fins a la desena plaça.

Res més va canviar i Russell es va emportar, sense fer gaire soroll, la seva primera victòria en la categoria. Segon ha estat Aitken amb Hubert creuant la meta tercer, però sent relegat a la quarta, en favor de Fukuzumi, per la sanció de 10 segons. Tanquen el Top 10 Tveter, Alessi, Lorandi, Hyman, Boccolacci i Arjun Maini.

Aquests resultats fan pujar a Russell al capdavant del campionat, amb 49 punts. A 5 punts es troba Fukuzumi, Hubert és tercer amb 34 amb Lorandi quart amb 31. La segona cursa del cap de setmana i quarta de l’any es disputarà demà a les 9:10 hora local.