Raoul Hyman ha guanyat la segona cursa de la cita austríaca al Red Bull Ring. Giuliano Alesi i Nirei Fukuzumi han completat el podi.

Una sortida excel·lent permetia a Hyman mantenir la primera posició per davant d’Alesi i Tveter. Lorandi, en canvi, baixava de la 2a a la 7a posició. Hubert tampoc sortia bé i es col·locava 9è, mentre els seus companys a ART Fukuzumi, Aitken i Russell copaven la 4a, 5a i 6a posició respectivament.

Igual que a la cursa d’ahir, els pilots guardaven els seus últims intents de DRS per les tres últimes voltes. Fukuzumi aconseguia avançar a Tveter, el qual com a la cursa d’ahir, havia mantingut posició fent un tren de cotxes al seu darrera. Boccolacci colpejava la part del darrera del cotxe de Lorandi a l’última volta i acabava donant voltes de campana al seu Trident.

Després de passar tota la cursa a menys d’un segon del líder, Alesi era incapaç d’avançar Hyman, qui s’emportava la primera victòria de la temporada per Campos Racing. Fukuzumi completava el podi per davant de Tveter, Aitken, Russell, Hubert, Lorandi, Jörg i Siebert. Fukuzumi recupera així el liderat del campionat per davant del seu company Russell.